Tüm Kategoriler

  • Tüm Kategoriler
  • İç - Dış Mekan Reklam
  • Afiş-Poster
  • Ayaklı Reklam Panosu
  • Billboard Baskı
  • Branda Baskı
  • Dönkart
  • Foreks Baskı
  • Kırlangıç Bayrak
  • Raket-Reklam Pano Baskı
  • Roll Up Banner Baskı
  • Wobbler
  • Yelken Bayrak
  • Promosyon Ürünleri
  • Ajanda
  • Gemici Takvimi
  • Kağıt Poşet
  • Karton Çanta
  • Kitap Ayracı
  • Klasör
  • Küp Bloknot
  • Masa Sümeni
  • Mıknatıslı Kitap Ayracı
  • Promosyon A5 Defter
  • Promosyon Anahtarlık
  • Promosyon Çakmak
  • Promosyon Kalem
  • Promosyon Spiralli Defter
  • Rozet Baskı
  • Spiralli Bloknot
  • Takvimli Cetvel
  • Tutkallı Bloknot
  • Düğün & Nişan & Sünnet Davetiyeleri
  • Makbuz & Form
  • Fatura Vb. Matbuu Evraklar
  • Para Makbuzu
  • Sipariş Formu
  • Sürekli Form Fatura vb. Matbuu Evraklar
  • Sürekli Form Makbuz
  • Tahsilat Makbuzu
  • Tediye Makbuzu
  • Kartvizitler
  • Kabartma Laklı Kartvizit
  • Katlamalı Kartvizit
  • Kraft Kartvizit
  • Özel Kesim Kartvizit
  • Plastik Kartvizit
  • Sıvama Kartvizit
  • Standart Kartvizit
  • Tuale Fantazi Kartvizit
  • El İlanı - Broşür
  • El İlanı
  • Kapı Askısı El İlanı
  • Kapı Askısı Katlamalı Broşür
  • Katlamalı Broşür
  • Reklam Ürünleri
  • El İlanı
  • Afiş Poster
  • Kağıt Oto Paspas
  • Kuşe Sticker - Etiket
  • Opak Folyo Sticker - Etiket
  • Şeffaf Folyo Sticker - Etiket
  • Ürün Etiketi
  • Magnet Baskı
  • Amerikan Servis Baskı
  • Broşür
  • Kapı Askısı El İlanı
  • Oto Kokusu
  • Kurumsal Ürünler
  • Amerikan Servis Baskı
  • Antetli Kağıt
  • Cd Zarfı
  • Cepli Dosya
  • Davetiye
  • Davetiye Zarfı
  • Dergi
  • Diplomat Zarf
  • Islak Mendil
  • Kağıt Dosya
  • Katalog
  • Masa Bayrağı
  • Menü Baskı
  • Sertifika

Gizlilik İlkeleri

Gizlilik Politikası

www.elbistanmatbaa.com (Bundan sonra “İnternet Sitesi” olarak anılacaktır.) ve Serdal Ofset Matbaacılık, Kullanıcılar’ın gizliliğini korumak ve kullanılan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanması ile güvenliğin sağlanabilmesi amacıyla çeşitli gizlilik ilkeleri belirlemiştir. Kullanıcılar, İnternet Sitesi üzerinden işbu Gizlilik Politikası metnini onaylayarak İnternet Sitesi’ni ilk ziyaretlerinden itibaren, aşağıda yazılı olan ve İnternet Sitesi’nin ziyaret edilmesine ve/veya kullanılmasına ilişkin önemli bilgiler içeren hususları bütünüyle anlamış ve tamamını ayrılmaz bir bütün olarak kabul etmiş olurlar.

İnternet Sitesi ve Serdal Ofset Matbaacılık, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, adres, telefon, e-posta vb.) talep etmektedir. Kişisel bilgiler, kişi adı-soyadı, unvanı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya ve iletişim kurmaya yönelik her türlü bilgidir. İnternet Sitesi’ne kayıt yaptırıp sipariş verebilmeniz için ticari / kurumsal bilgilerle birlikte kişisel bilgilerinizi de paylaşmanız gerekmektedir. İnternet Sitesi’nin veri tabanında toplanan bu bilgiler, hizmetin ifası ve/veya daha iyi hizmet sunulması için kampanya çalışmalarında ve/veya müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinde kullanılmaktadır. İnternet Sitesi üzerindeki faaliyetlerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar’a ait kişisel veriler, mevzuatta öngörülen usul ve esaslara uygun olarak İnternet Sitesi üzerinden sağlanan hizmetlerin verilebilmesi için bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olarak, ayrıca sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması nedeniyle açık rızanıza gerek bulunmaksızın, İnternet Sitesi’nin sahibi olan Serdal Ofset Matbaacılık. tarafından işlenmektedir.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’dan topladığı bilgileri, ilgili Kullanıcı’nın haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’a ait e-posta adresleri ve üyelik formları ile talep ettiği kişisel bilgilerin haricinde, Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ni kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, İnternet Sitesi müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla, İnternet Sitesi ve Serdal Ofset Matbaacılık iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Kullanıcı bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince, resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanmaktadır. Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ne girdiği tüm bilgilere sadece Kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Bu kapsamda, İnternet Sitesi’ne üye olurken vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizi kayıt olduktan sonra değiştirebilir, yanlışlıkları düzeltebilir ve gerekli düzenlemeleri yaparak iletişim bilgilerinizin ve tercihlerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

İnternet Sitesi üzerinden vereceğiniz siparişler için sizden bir ödeme şekli seçmeniz istenecektir. Tarafınızca her ne ödeme yöntemi seçilirse seçilsin, kredi kartı bilgileriniz İnternet Sitesi ve/veya Serdal Ofset Matbaacılık. tarafından sunucularda tutulmamaktadır. Bu kapsamda, ödemeye yönelik tüm işlemlerin İnternet Sitesi üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. İnternet Sitesi üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirdiğinizde, işleminizi gerçekleştirmek için İnternet Sitesi üzerinden paylaştığınız kişisel bilgiler, kart bilgileri ve benzeri bilgiler, işlemin gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan üçüncü kişiler (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) ile paylaşılabilir. Kişisel bilgilerinizin tamamı veya bir kısmı da, tarafınıza satın aldığınız ürünün gönderilebilmesi için kargo firması ile paylaşılmaktadır.

Kişisel bilgiler ayrıca İnternet Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı tasarlamak, sunmak amacıyla ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilir. Kişisel bilgileriniz çalışanlarımızla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarının herhangi birinde paylaşılabileceği gibi siparişleriniz hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalarımızdaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilecektir. Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgileriniz de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan bilgileriniz herhangi bir amaç için toplanılabilir, aktarılabilir, kullanılabilir ve açıklanabilir. Örneğin siparişler ile ilgili ödeme şekli, sipariş detayları, sipariş tutarı, kullanılan indirim kuponları gibi bilgiler kişisel olmayan bilgilerdir. Bu bilgiler, çalışanlarımızla veya ilgili üçüncü partilerle siparişinizin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir veya İnternet Sitesi’ni kullanımınız analizinde ve desteğinde kullanılabilir.

İnternet Sitesi’nden ve hizmetlerimizden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. İnternet Sitesi’nde dolaştığınız sayfalar, tıkladığınız buton ve bağlantılara ilişkin navigasyon ve tıklama bilgileri, IP bilgileri, kullanım süreniz müşteri faaliyetlerine örnek olarak gösterilebilir. Bu bilgiler bir araya getirilerek müşterilerimize daha faydalı bilgiler sağlamak ve analiz için kullanılabilir. İşbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilmeyen bu bilgiler, reklam ve pazarlama hizmetlerinde kullanabilecektir. İnternet Sitesi, kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgilerinizi işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre boyunca saklamaktadır.

İnternet Sitesi, çevrimiçi servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları, çerezleri (cookie) ve diğer teknolojileri kullanabilir. Bu teknolojiler size en kaliteli hizmeti sağlamak, davranışlarınızı daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi daha kolay sunmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler ve diğer teknolojiler İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğiniz zaman kişisel bilgilerinizi anımsatır. Bununla amacımız size kullanım kolaylığı sağlamak, vermiş olduğunuz siparişlere ulaşabilmenizi sağlamak ve bir sonraki ziyaretinizde sizi ve kişisel bilgilerinizi anımsayarak size daha özel bir hizmet sunabilmektir. Çerezleri bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Çerezler, kullanıcı davranışlarını anlamak, üyelerimizin İnternet Sitesi’nin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte reklamların ve aramaların etkinliğini ölçmektedir. Serdal Ofset Matbaacılık, bu bilgileri pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilir.

İnternet Sitesi içeriğinde ve Serdal Ofset Matbaacılık’a ait olmayan başkaca internet sitelerine bağlantı veya referans yer alabilir. Eğer İnternet Sitesi üzerinden başka bir kullanıcıyla ya da üçüncü tarafların bağlantılarını (link’lerini) kullanarak üçüncü kişilere ait internet siteleri ile bilgilerinizi paylaşırsanız, bu internet sitelerine sağlayacağınız bilgiler için farklı gizlilik politikaları geçerli olabilir. İnternet Sitesi ve Serdal Ofset Matbaacılık, bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar, İnternet Sitesi’ne üye olmaları sebebiyle; kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini ve kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme ve bu konularda matbaa@elbistanmatbaa.com e-posta adresi vasıtası ile bilgi talep etme; kişisel verilerine ilişkin herhangi bir eksiklik veya yanlışlık bulunması halinde bu yanlışlığın giderilmesini isteme; kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu durumun kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini talep etme haklarını haizdir.

Serdal Ofset Matbaacılık, işbu gizlilik politikası hükümlerini, dilediği zaman İnternet Sitesi’nde sitesinde yayınlamak suretiyle tek taraflı olarak değiştirebilir. Değiştirilen gizlilik politikası hükümleri, İnternet Sitesi’nde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Serdal Ofset Matbaacılık tarafından atanacak Veri Sorumlusu veya temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicili’nde ilan edilerek mevzuata uygun şekilde www.elbistanmatbaa.com alan adlı internet sitesinden duyurulacaktır.

Elbistan Online Matbaa © 2020 - Tüm Hakları Saklıdır.

#